Koja Group on liittynyt kesäkuussa 2023 viralliseksi Eurovent-jäseneksi

Euroventiin kuuluu yli 1000 organisaatiota sisältäen pääosin pieniä ja keskisuuria valmistukseen keskittyviä yrityksiä.

Verkostoja ja vaikuttamismahdollisuuksia

Eurovent-jäsenyyden kautta on mahdollista päästä aiempaa paremmin vaikuttamaan alan kehitykseen ja tuleviin säädöksiin. Toisaalta se tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua ja saada arvokasta tietoa alan trendeistä. Turvallinen, kestävän kehityksen mukainen elinympäristö, jossa ihmiset voivat hyvin, on yhteinen päämäärä.

Hienoa, että olemme nyt osa Eurovent-yhteisöä. Jäsenyys auttaa meitä varmistamaan, että laadukkaat tuotteemme ja ratkaisumme täyttävät tulevaisuuden vaatimukset jo hyvissä ajoin etukäteen, sanoo Taneli Timlin, Koja Oy:n Kiinteistöt-toimialan teknologiajohtaja.

Osaamista ja kokemusta

Koja Groupilla on vahva osaaminen ilmanvaihto-, jäähdytys-, lämmitys- ja energiaratkaisuista. Vuosikymmenten kokemuksen kautta yhtiö on saavuttanut aseman alan markkinajohtajana Suomessa. Innovatiivisia teknologiaratkaisuja tuotetaan tehokkaasti ja turvallisesti, tavoitteena auttaa asiakkaita saavuttamaan heidän omat energia- ja ympäristötavoitteensa.

Vastuullisen perheyrityksen otteella toimiva Koja Group luo älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja kiinteistöihin ja laivoihin sekä puhallinratkaisuja teollisuuteen. Koja Groupiin kuuluu emoyhtiö Koja-Yhtiöt Oy:n lisäksi Koja Oy ja Chiller Oy sekä niiden tytäryhtiöt ja toiminnot Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.

Lue lisää Euroventistä: www.eurovent.eu